Днів
Секунд

22-А МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА ІНСТРУМЕНТІВ, СИСТЕМ КРІПЛЕННЯ ТА САДОВОГО ІНВЕНТАРЮ
18-20 травня, 2021 МВЦ, Броварський проспект, 15, Київ, Україна

Генеральний партнер виставки INTERTOOL 2021 - ТОВ ВКП "ЕСКО"

Генеральний партнер виставки INTERTOOL 2021 - ТОВ ВКП
Сьогодні ми хотіли б представити Вам нашого генерального партнера цьогорічної виставки - ТОВ ВКП "ЕСКО". Ця компанія була заснована в 1996 році, тож більше 25 років її спеціалізацією є продаж і сервісне обслуговування професійного будівельного інструменту, обладнання та садово-паркової техніки. ESCO працює виключно з провідними європейськими виробниками - торговими марками DeWALT, BLACK+DECKER, STANLEY, BOSTITCH, CEDIMA, SOLO, STIGA, ALPINA, MUNGO, а також розвиває власні торгові марки – ENERSOL та SEQUOIA.

Випробувати в роботі запропонований електроінструмент, бензоінструмент, ручний інструмент, техніку для саду та парків можна на території офісу компанії у зручному  демонстраційному залі площею понад 350 м².

Сервісний центр ESCO (визнаний компанією Stanley Black&Decker як кращий сервісний центр в Східній Європі) здійснює в найкоротші терміни гарантійне, післягарантійне обслуговування інструменту та передпродажну підготовку важкої техніки.

Детальніше: www.esco.ua

Запрошуємо Вас на виставку INTERTOOL 2021!